ABSOLUT SUPPORT

Agencija za bezbednosni konsalting
Procena rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja

Sinergija iskusnih profesionalaca koji iza sebe imaju veliki broj uspešno realizovanih projekata, dovela je do formiranja multi-disciplinarnog tima sposobnog za pružanje najšire organizacijske podrške i sprovođenje strateških i operativnih aktivnosti usmerenih ka zaštiti Vaših interesa. Mi smo tu da otkrijemo rizike, da ih procenimo i adekvatno tretiramo u cilju njihove eliminacije, a potom da izgradimo sistem bezbednosti koji proaktivno štiti organizaciju od svih negativnih uticaja kako spoljnih tako i unutrašnjih, što predstavlja primarni uslov za razvoj svakog poslovnog sistema.

Imajući u vidu da potencijalne opasnosti i rizici veoma često bivaju zanemareni ili se sa njima loše upravlja dolazi do gubitaka po kompaniju a saniranje posledica iziskuje višestruko veće resurse nego konstantno preventivno delovanje kroz primenu bezbednosnih politika i procedura.

Specijalizovani smo za procenu rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja, sprovođenje obaveštajno-informativnih aktivnosti i sve oblike bezbednosnih provera, upravljamo kriznim situacijama, izrađujemo planove kontinuiteta poslovanja i implementiramo strategiju informacione bezbednosti GDPR. Takođe, obavljamo pravno savetovanje i usaglašavanje privrednih društava prema zakonskim odredbama koje regulišu privatnu bezbednost, vanredne situacije, zaštitu od požara, zaštitu podataka o ličnosti i spremni smo da sa svojom poslovnom platformom ispunimo najdelikatnije zahteve klijenata.

Absolut Support ima rešenja za prevenciju gubitaka i sprečavanje zloupotreba, pribavljanje kvalitetnih poslovnih informacija, temeljnu izgradnju sistema obezbeđenja i zaštite Vaše imovine, stvaranje sigurnog radnog okruženja i dajemo mogućnost svojim klijentima da na osnovu naših stručnih analiza i izveštaja donesu ispravne poslovne odluke.

Naša glavna kancelarija se nalazi u Beogradu, a imamo kapacitet da sa svojim specijalizovanim timovima odgovorimo zahtevima klijenata na teritoriji kompletnog balkanskog regiona uz potpuno poštovanje aktuelnih zakonskih regulativa koje uređuju date oblasti.

Svakom novom zadatku i projektu prilazimo studiozno i sa posebnom pažnjom, a osnovno merilo naše uspešnosti predstavlja nivo zadovoljstva naših partnera i klijenata.

Podeli sa prijateljima